HOZAT BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK SÜRÜYOR

0

Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT’ın girişimleri sonucu Çankaya Belediyesinin desteği ile temin ettiğimiz kırtasiye setlerini Mohaç ilk Okulu, Ercan Doğan Ortaokulu, Zübeyde Hanım Anadolu Lisesinde okuyan 500 öğrencimize ulaştırdık.
Eğitim yuvalarına her zaman destek olduklarını ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkanımız Celaleddin POLAT, ”Her şeyin başı eğitimdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hayata ne kadar iyi hazırlayabilirsek geleceğimizi de o kadar güvence altına almış oluruz. Kırtasiye Fiyatlarının cep yaktığı bu günlerde vatandaşlarımızın bu yükünü bir nebze de olsa hafifletmek adına Çankaya Belediyesinden destek istedik. Sağ olsunlar bizi kırmadılar.İlçemizde okuyan tüm öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduk.Bizlere bu malzemeleri yollayan Çankaya Belediye Başkanı Sayın Alper TAŞDELEN’e, Bld.Bşk Yardımcıları Sayın Gülsün BORGÜNER ve Sayın Nafiz KAYA’ya ,Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü idarecileri ve personeline şahsım ve halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Sosyal Medya da Paylaş