EĞİTİM ÖĞRETİME FESTİVAL HAVASINDA BAŞLADIK

0

Hozat Belediyesi bünyesinde, Olcay KANKOTAN tarafından başlatılan performans eğitimleri sonunda Hozatlı gençlerimiz yeni eğitim öğretim yılı öncesi performanslarını sergilediler. Bir Karnaval havasında geçen gösteri büyük ilgi gördü. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen ilköğretim haftası törenin ardından Hozat Belediyesi Performans gurupları sahne aldı. Sokakları şenlendiren Poi ,Üc Top ,Canlı Heykel,Pandomim ve tahta bacaklar cumhuriyet caddesi boyuca kortej eşliğinde yürüyüp hünerlerini sergilediler. Konu ile ilgili açıklama yapan İzmir Mimus Performans Sanatları Eğitmenleri : “15 günlük süren yoğun bir eğitimin ardından hazırlandık. Gençlerimiz harika ve yetenekli. Bugün çok güzel performans sergilediler. Biz burada Hozatlı gençlerimizle bu gösterileri yaptığımız için gurur duyuyoruz.Güzel bir iş çıkardık.Bir eğitimci olan ve eğitime çok önem veren Hozatlı Gençlerimizi Performans sanatları ile tanıştıran sayın başkanımız Celaleddin POLAT’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dediler. Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT : “ Yeni Öğretim yılına festival havasında başladık. Eğitime önem veriyoruz. Sanata önem veriyoruz. Kurslarımızda eğitim gören gençlerimizin performansları bizleri gururlandırdı. Eğitmenlerimize emekleri için teşekkür ediyor yeni projelerde buluşmayı umut ediyoruz. Sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerim.”dedi.

Sosyal Medya da Paylaş