Asfalt Yama Çalışmalarımız devam ediyor

Asfalt Yama Çalışmalarımız devam ediyor

Hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Belediyemiz asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran ekiplerimiz, Hozat ilçe giriş ana yolu ve taner yolu boyunca grup yolunda asfalt yama çalışmaları ve yol onarım genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT; “Hozat Belediyesi olarak ilçe sınırları dahilindeki asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda Tunceli Kara yolları şube müdürlüğünden aldığımız sıcak asfalt malzemesi ile yama ve onarım çalışması yapıyoruz.Önümüzdeki günlerde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.Bize destek olan Kara yolları 86. Şube Şefi V. Saniye KAYA ve tüm personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Medya da Paylaş