Ağaçlandırma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

0

İlçenin dört bir yanını yeşillendirecek, Hozat’ımıza renk katacak çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT “ Dikilen ağaç fidanlarının arasında , Top akasya, ıhlamur ,badem,sedir,asma dut, çınar gibi ağaç fidanları bulunuyor. Bizler ‘dikilecek bir fidan insan yaşamını değiştirir’ düşüncesiyle hareket ediyoruz ve doğaya yeşile önem veriyoruz.Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Caddesi yol boyunda kuruyan ağaçlar yerlerinden çıkarılıp yenileri ekildi.Yine Gözeler ziyaretine kadar olan yol boyuna ,Taner köprüsünden başlayarak Toki yoluna ve ilçemizin farklı noktalarına bir çok fidan dikimini gerçekleştirdik. İnşallah toprakla buluşan fidanlar boy verdiğinde ilçe sakinlerimizin yazın gölgesinde oturabileceği ,güzel bir görüntü ortaya çıkacak” dedi.

Sosyal Medya da Paylaş