Belediyemizin, Modern Ve Estetik Yeni Logosu

Belediyemizin, Modern Ve Estetik Yeni Logosu

Hozat Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısında Gündem Maddesi Olan Hozat Belediyesinin Yeni Logosu, Meclis Üyeleri Tarafından Oy Birliği İle Kabul Edilmesiyle Hozat Belediyesinin Logosu Olarak Tescillendi.

Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT'ın daha önce Ankara Hacettepe Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Necla RÜZGAR 1972, Hozat ve Arş.Gör. Mehdi saadeti ile yaptığı görüşmeler neticesinde ortaya çıkan ve coğrafyamızı en iyi şekilde temsil etiğine inandığımız meşe yaprağı; direngenliği yandıkça bitmemeyi, yaprağın içinde bulunan Zülfükar ise Adalet’i ve Hakkaniyet’i temsil etmektedir. Bu özelliklerden dolayı yeni tasarlanan logomuzun bizleri en iyi şekilde ifade ettiği kanaatine vararak Mayıs ayı olağan meclis toplantısında Meclis oylamasına sunularak oy çokluğuyla kabul edilmiş olup yeni tasarlanan bu logonun Hozat Belediyesinin bundan sonraki logosu olarak kullanılmasına karar verildi.
Bu çalışmada emeği geçen Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Necla RÜZGAR 1972, Hozat ve Arş. Gör. Mehdi SAADETİ ye teşekkür ederiz.