MUNZUR AŞ YÖNETİMİ KURULU İLE TOPLANTI

MUNZUR AŞ YÖNETİMİ KURULU İLE TOPLANTI

Munzur Su Anonim Şirketinin 25 Kasımda Ovacık’taki fabrikanın üretime ara vermesinin ardından, üretimin tekrar başlaması ve tarafların arasındaki anlaşmazlığın giderilmesi için Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT ve Mazgirt Belediye Başkanı Tekin TÜRKEL Munzur A.Ş yönetimi ile İstanbul’da bir araya geldi.

Munzur Su, bölgemizde ihracat ve ithalat yapan tek firma olmasının yanında 47 personelle sosyal istihdam sağlamakta. Nakliyeciler, Bayiler ve çalışanları katarsak birçok insanın ekmek kapısı haline gelmiş, ilimiz için oldukça önemli bu kuruluşumuzun kapanmaması, tekrar üretime başlaması için girişimlerin ilk toplantısı yapıldı.
Taraflar arasındaki anlaşmazlıkların giderilmesi için başlatılan bu girişimlerin 2.toplantısına tüm Dersim Belediye Başkanlarının katılıma davet edilerek ileri bir tarihte yapılmasına karar verilmiştir.