HOZAT BELEDİYE YÖNETİMİ , MAHALLE VE KÖY MUHTARLARI İLE TOPLANTI YAPTI

HOZAT BELEDİYE YÖNETİMİ , MAHALLE VE KÖY MUHTARLARI İLE TOPLANTI YAPTI

Köylerde yaşanan sorunlar ile ilgili görüş alış verişinde bulunmak ve yaşanan sorunlara çözüm bulunması amacıyla 24 köy muhtarı, 4 merkez mahalle muhtarı ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile bir toplantı ve dayanışma yemeği düzenlendi.
Toplantı sırasında Muhtarların söz alıp sorunlarını anlatmasının ardından Konuşan Belediye Başkanımız: “ Sorunlarımız Çok , çözümü ortak arayacağız .Biz sadece ilçe merkezine hizmet etmiyoruz bir bütün olarak köylerimizi de görüyoruz.İmkanlarımız el verdikçe köylerde hizmet götürmeye , yardımcı olmaya çalışıyoruz.Kurulacak Kent Meclislerinde Muhtarların da katılımcı olmasını istiyoruz.Belediye binamızda bir odayı muhtarlarımıza tahsis edeceğiz.Böylece daha koordineli çalışacağız.Kooperatif çalışmalarının bir an önce pratiğe dönüşmesi için çalışmalar yapacağız” dedi.