HOZAT BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

HOZAT BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

---------Hozat ’ta, öğrencilerin sınav başarısını arttırmak amacıyla ilçenin çeşitli okullarında öğrenim gören öğrencilere eğitim desteği amacıyla kaynak kitap seti yardımı yapıldı.

----------Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT’ın girişimleri ile Çeşitli kurumlardan getirilen yaklaşık 50.000 TL lik YGS-LYS-KPSS-TEOG deneme sınavı kitapçığı,soru bankası ,konu anlatımlı kaynak kitap,cd lerden setler dağıtılmak üzere okullarımıza teslim edildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Hozat Belediye Başkanı Celaleddin POLAT, Öğrencilerimizin önlerindeki zorlu sınavlarda başarılı olup iyi okullara gitmeleri, kendi geleceklerini olduğu kadar ülkemizin geleceğini de etkileyecektir. Bütün bu kitapların, hepsi öğrencilerimizin daha güzel bir geleceğe sahip olmaları içindir. Gençlerimize sahip çıkmak ve onları desteklemek için belediye olarak üzerimize düşeni yapmanın gayreti içerisindeyiz Bu çalışmayı yapmaktaki amacımız, öğrenci kardeşlerimizin bilgi birikimlerine katkı sunmak, daha iyi yerleri kazanmalarına yardımcı olmaktır. Çocuklarımız, geleceğimiz, onurumuz ve gururumuz olacaktır.
----Bizlere bu kaynak kitap gönderilmesinde emeği gecen tüm dostlara teşekkür ederiz
Not: YGS-LYS ve KPSS hazırlanacak olanlar kitap teminini ilçemizdeki liseden yapabilirler.111