DAHA YEŞİL BİR HOZAT İÇİN

DAHA YEŞİL BİR HOZAT İÇİN

Daha yeşil bir Hozat yaratmak için, ilçemizin dört bir yanında binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Fidanlarımız boy vermeye başladı bile. Ekiplerimizce mevcut ağaçların ve yeni diktiğimiz fidanların bakımı periyodik olarak yapılmakta ve düzenli olarak sulanmaktadır.
------Bu kapsamda, çarşı merkezinde bulunan ağaçların verimli bir şekilde sulanması ve daha estetik görünmesi için kökleri temizlenerek bordür taşı döşenip ağaçlar koruma altına alınmıştır.
------Şehrin ana caddeleri başta olmak üzere tüm cadde, sokak ve parklarda kısacası Hozat Belediyesinin sorumluluğunda olan tüm alanlarda, ağaç dikim ve bakım çalışmaları ilerleyen zamanlarda da devam edecektir.
------ Bu işleri yaparken gerek ilçemizde yaşayan, gerekse dışarıdan ilçemize tatil amaçlı gelen vatandaşlarımıza, temiz bir kentin yanı sıra Daha yeşil bir Hozat hazırlamaya, çalışmanın çabası içerisindeyiz.