BELEDİYEMİZ HİZMET ARAÇLARINA TAKİP SİSTEMİ KURULDU

BELEDİYEMİZ HİZMET ARAÇLARINA TAKİP SİSTEMİ KURULDU

Hozat Belediyesi harita üzerinde sahada faaliyet yürüten araçların izlenmesi için “araç takip sistemi” kurdu.

Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT ; “Sahada faaliyet yürüten 14 araçın denetlenmesini sağlamak amacıyla araçlara araç takip sistemi kurulduğunu söyledi.

Belediyeye ait tüm araçları amaçları doğrultusunda ilçeye daha iyi hizmet yapması için bu sistemi kurduklarını bildiren Başkanımız Celaleddin POLAT ;

“Harita üzerinde sahada faaliyet yürüten araçların izlenmesini, denetlenmesini, verimliliğini, takibini hangi şoför tarafından kullanıldığını detaylı raporlama yapan sistemi oluşturduk. Bu sistemle sahada ki verimliliği artırarak beraberinde yakıtında israf edilmesinin önüne geçilecektir” dedi.