BELEDİYE MEZBAHANEMİZDE TADİLAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BELEDİYE MEZBAHANEMİZDE TADİLAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Hozat Belediyesi, daha sağlıklı ve modern şartlarda kesim yapılabilmesi için mezbahada tadilat çalışmalarına başladı.
Daha hijyenik şartlara uygun kesimler için mezbahada başlatmış olduğu tamir ve tadilat çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, fayans, Boya Badana, sıva, vb eksiklikler gideriliyor.
Modern HACCP şartlara uygun kesimlerin yapılabilmesi için çalışmalarınızı sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT yaptığı açıklamada Çalışmalarımızın Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı standartlarınaHACCP :Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi sistemi, insan sağlığı yönünden güvenilir gıdaların üretilmesine rehberlik eden ve gıda üretiminin ham maddeden başlayarak bütün üretim basamaklarında, depolama ve dağıtımında sistematik bir şekilde kontrol edilmesini sağlayan bilimsel temellere dayalı bir kontrol sistemidir. uygun olarak yürütüldüğünü, çalışmaların tamamlanması ile birlikte hem kasap esnafları için hem de vatandaşlar için en güzel şekilde hizmet verileceğini ifade etti.
Belediye ekipleri iç mekândaki çalışmaların ardından, sağlıklı ve temiz çevrenin korunması için, hayvan atıklarının atıldığı bölümde de çalışmalarını sürdürecek.