KARDEŞ ÇİĞİLİ BELEDİYESİNDEN HOZAT’A DAMPERLİ KAMYON

KARDEŞ ÇİĞİLİ BELEDİYESİNDEN HOZAT’A DAMPERLİ KAMYON

----Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT’ın daha önceki girişimleri sırasında sözünü aldığı, ve aynı zamanda Kardeş Belediyemiz İzmir Çiğli Belediyesi tarafından Belediyemize 1 adet damperli Kamyon, 5 adet bank ,5 adet Çöp Kovası hibe edildi.

---Gelen aracı ve malzemeleri alan Belediye Başkanımız Celaleddin Polat, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a teşekkür etti ve şunları söyledi; “Biz 6 ilçe olarak İzmir Çiğli Belediyesi ile kardeş belediye protokolü imzaladık. Hasan Arslan hemşehrimiz orada belediye başkanı. Seçimi Hasan Arslan’ın kazanması bize gurur ve onur verdi. Sevgili başkanımızın bu bölgeye olan duyarlılığını biliyoruz. Kardeş belediye teklifi de ilk ondan geldi. Biz kardeş belediye protokolü imzaladıktan sonra, bunu kağıt üzerinde bırakmaması ve uygulaması bizi ayrıca sevindirdi. Zaman zaman böyle destekleri oluyor, belediyelerimize. İşte bugün görmüş olduğunuz gibi, belediyelerin ihtiyacı olan araçları gönderdi. Onunla birlikte park ve bahçelerde kullanılmak üzere bank gönderdi. Bu bizi birazda olsa güçlendirdi çünkü imkanlarımız kısıtlı burada. Dolayısıyla bu araçların alımı bizim için çok büyük mali külfet oluşturuyor. Bunu, bu kardeş belediye sayesinde çözmemiz, bize hizmet anlamında kaliteyi yakalamamız hem de güçlenme anlamında büyük katkısı olacak. Biz kendi adımıza buradan, Dersim’den Sayın Hasan Arslan’a ve O’nun şahsında tüm Çiğli halkına teşekkür ediyoruz. Bunun devamını diliyoruz.