KÖPRÜBAŞI MAHALLESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

KÖPRÜBAŞI MAHALLESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Belediyemiz kendi imkanları ile Köprübaşı Mahallesi yeni yerleşim alanlarında başlatılan altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
Devam eden çalışmalar kapsamında Taner yolu Cad. başlanarak 2 Temmuz Cad. kapsayan geniş bir alanda 300 Q lük korige borular ile altyapı ana hattının inşaatı başlandı..
Köprübaşı Mahallesi Toki mevkii ve kopan sırtında yeni yapılaşmaların başlaması ile birçok yeni konut mevcut hali ile fosseptik çukurlar açmış bu şekilde geçici bir çözüm üretmişti. Yapılaşmanın artması ile büyük büyük bir sorun haline gelen bu alana belediyemizin kendi imkanları ile hazırlamış olduğu kanalizasyon hattı inşa çalışmalarımız başlamıştır. . Çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte özellikle fosseptik çukurlarının kapatılması ve kanal atık su konusunda çok önemli sorunlar çözüme kavuşturulması hedefleniyor.