MALTEPE BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün, Sanatçımız Emre Saltık, Çemişgezek Belediye Başkanı Sayın Ahmet Şadan ERSOY, Avcılar Belediye Meclis üyeleri, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gelen misafirler Belediye Başkanımız Celaleddin Polatrsquo;ı Makamında ziyaret etti.
-------Gelen konuklar ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanımız; Belediyemizce yapılan çalışmalar,
Gerçekleştirilecek olan projeler ve İlçenin ihtiyaçlarını anlattı.
------- Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Hasan Akgün Hozat Belediyesi ile dayanışmaya hazır olduklarını, imkacirc;nlar elverdikçe gerekli yardımların yapılacağı söyledi.

-------Belediye Başkanımız Celaleddin Polat gelen konukların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.