İTFAİYE EKİBİMİZ KAZA GEÇİRDİ

İlçemize bağlı Taşıtlı köyünde Öğle üzeri saat 11.00 civarı çıkan yangına Hozat Belediyesi itfaiye ekibi ve köy sakinleri müdahale etti. Yerleşim yerine çok yakın bahçe ve tarlalarda kuru otların tutuşmasıyla başlayan yangın güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü.
İTFAİYE EKİBİMİZ KAZA GEÇİRDİ
Taşıtlı torut köyünden gelen yangın ihbarını değerlendiren itfaiye ekibimiz iki araç ve 13 personel ile yola cıktı. Taşıtlı köyüne yakın bir alanda seyir halindeyken aracın frenlerinin boşalması sonucu itfaiye aracımız kaza yaptı. Kaza sonucu itfaiye aracımızda maddi hasar meydana gelirken personelimizin sağ salim kurtulması bizleri sevindirdi.
Bizlerde kaza geçiren personelimize ve taşıtlı köyü sakinlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
HOZAT BELEDİYESİ