ÇİĞİLİDEN HOZATA YARDIM ELİ

ÇİĞİLİDEN HOZATA YARDIM ELİ

Tunceli Hozat'ın CHP'li Belediye Başkanı Celaleddin Polat Gazetem İzmir haber portalı imtiyaz sahibi Salih Erkek ile birlikte Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Kısıtlı imkanlar içerisinde Hozat halkına hizmet etmek için uğraş veren Başkan Polat görüşmede Başkan Arslan'dan ilçesine yönelik hizmetleri arttırabilmek için damperli kamyon talep etti.

Gazetem İzmir - Çiğli’nin kardeş belediyesi olan Tunceli’nin Hozat ilçesinin Belediye Başkanı Celaleddin Polat, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Gazeteci Salih Erkek ile birlikte Başkan Arslan ile görüşen Polat, ilçesine daha iyi hizmet verebilmek için çalıştıklarını ancak acilen damperli bir kamyona ihtiyaçları bulunduğunu belirterek, kardeş belediye Çiğli Belediyesi’nden bir adet damperli kamyon talep ettiklerini söyledi.

BAŞKAN ARSLAN: "ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Kardeş belediyelere Çiğli Belediye’sinin imkanı doğrultusunda destek olduklarını belirten Başkan Hasan Arslan, Hozat’a da katkı sunmak istediklerini vurguladı. Başkan Arslan, “Hozat bizim kardeş belediyemiz ve belediye başkanımız imkansızlıklar içinde halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyor. Biz de kardeşimiz olan Hozat Belediyesi’ne talep ettikleri damperli kamyonu vermek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaynak : gazetem izmir