HOZAT PERTEK YOLUNUN YAPIMINA BAŞLANDI

HOZAT PERTEK YOLUNUN YAPIMINA BAŞLANDI

DAHA ÖNCE İL KORDİNASYON TOPLANTILARINDA DEFALARCA GÜNDEME GETİRDİĞİMİZ HOZAT-PERTEK KARAYOLUNUN YAPIMINA NİHAYET BAŞLANDI

Yaklaşık 45 km olan Hozat-Pertek karayolunun yapımına başlandı. Ulaşımda çok büyük sorunlar yaşayan ilçe halkının yıllarca özlemini duyduğu yol yapımına başlanması ile Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT yolun yapım ihalesini alan ilgili İnşaat şirketinin şantiyesini ziyaret etti.
Ziyarette Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT ile bir süresohbet eden, yüklenici firma yetkilileri yol çalışmaları ve yeni güzergâhlar hakkında Belediye Başkanımıza bilgi verdi.

Çalışanlara kolaylıklar dileyen Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT, bölge halkının yıllarca özlemle beklediği, yol çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasını temenni etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden firma temsilcisi ve çalışanları Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT’a teşekkür etti.