ALTYAPISIZ YERLEŞİM YERİ KALMAYACAK

ALTYAPISIZ YERLEŞİM YERİ KALMAYACAK

Belediyemiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde kanalizasyonsuz mahalle kalmamasını hedefleyen ekipler, özelikle yeni yapılaşma alanlarında geçici çözüm ile açılan foseptik çukurları kapatılıp ana şebeke bağlantıları yapılıyor.

Son olarak ilçemiz Köprübaşı Mahallesi 2 Temmuz caddesinde yeni yapılan konut alanlarına kanalizasyon ve yol yapımı için Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT ve mahalle sakinleri ile sorunu yerinde incelediler. Yapılacak ölçüm ve projelendirme çalışması akabinde yeni kanalizasyon şebekesi döşeme ve bağlantı yollarının yapımına başlanacak.

Burada bir açıklama yapan Başkanımız Celaleddin POLAT, “Daha önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizde alt yapı sorunu kalmayacak. Vatandaşlarımızı fosseptik çukurlardan kurtaracağız. Bu bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bu çalışmaların %90 kısmını tamamladık. İnşallah bundan sonra tek ev olsa dahi altyapısız kalmayacaktır.”dedi.