ARAÇ PARKIMIZA YENİ BİR İŞ MAKINASI KAZANDIRDIK

ARAÇ PARKIMIZA YENİ BİR İŞ MAKINASI KAZANDIRDIK

Hozat Belediyesi araç parkını genişletiyor. Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe olarak gelen kepçe aracını teslim alan Belediye BaşkanımızCelaleddin Polatilçenin önemli bir ihtiyacının belediyenin bütçesinden tek kuruş çıkmadan alınmasından dolayı gayet memnun olduğunu söyledi.
ÖNEMLİ BİR EKSİKLİK GİDERİLDİ
Aracı teslim alan Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT ilçenin önemli bir ihtiyacının böylelikle giderildiğini söyledi. Vatandaşlara daha hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak için araç parkını güçlendirdiklerini belirterek, Belediye bütçesinin bu araçları almaya gücünün yetmediğini vurgulayan Başkanımız, "Göreve başladığımızda belediyemizin araç eksikliklerini tespit ettik. Deyim yerindeyse kapı kapı gezip bu ihtiyaçları gidermek için birçok görüşme yaptık. Nihayetinde yapmış olduğumuz bu girişimler sonuç vermeye başladı. Türkiye Belediyeler Birliği ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda da bir adet HİDROMEK YÜKLEYCİ –KANAL KAZICI iş makinesini hibe olarak aldık.
Türkiye Belediyeler Birliği Birlik Başkanı, Sayın Kadir TOPBAŞ’A, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin GÜNGÖR’E, Keçiören Belediye başkan yardımcısı Sayın Nihat YILDIZ'a ,Tüm Birlik Üye ve Çalışanlarına Belediyemize katkılarından dolayı Bütün Hozat adına teşekkür ediyoruz.