HOZAT BELEDİYESİNDEN GEYİKSUYU KÖYÜNE CENAZE NAKİL ARACI HİBE EDİLDİ

HOZAT BELEDİYESİNDEN GEYİKSUYU KÖYÜNE CENAZE NAKİL ARACI HİBE EDİLDİ

cenaze nakil aracı gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra Geyiksuyu ve Cevre köylerde kullanılmak üzere Geyiksuyu Cemevine hibe edilmesine karar verilmişti. Gerekli Çalışmaların tamamlanmasıyla araç Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT, Hozat Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katılımı ile Geyiksuyuna götürdü.

Köy meydanında Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT’I ve Belediye Meclis Üyelerini Karşılayan Geyiksuyu köyü Sakinleri hibe araçtan dolayı Belediye Başkanımıza, Meclis Üyelerine ve tüm Hozat halkına teşekkür ettiler.

Araç teslim töreninde konuşan Belediye Başkanımız “Bu aracı Cenaze Hizmetleri için tahsis ediyoruz. Umarım bu araç vadesi dolanları taşır. Allah gençlerimize Zeval vermesin. Geyiksuyu’nun nüfusu artsın ve ilçe statüsü kazansın. Biz Cenaze aracı ile adet edindik aynı zamanda kitap taşıyoruz. Aracımızla birlikte sizlere kitapta getirdik. Bilime ve maneviyata fazlasıyla önem veriyoruz. Umarım bu köyde hep okuyan iyi meslekler edinen gençler yetişir. Bende bu köyün bir bireyi olarak halkımın desteği ile buralara geldim. Halk destek verirse gençlerimiz iyi yerlerde olur, benim ümidim odur.” Diyerek cümlesini tamamladı.

Program Cemevinde dualar edilip lokmaların dağıtılmasının ardından Belediye başkanımıza Geyiksuyu Cemevi yönetimi tarafından plaket verildi.

Plaketi Takdim eden Cemevi Yönetimi Adına Sayın Hasan Güneş;

“Arkadaşlar hepiniz köyümüze hoş geldiniz.Hepinizi saygıyla selamlıyoruz. Fazla vaktinizi almadan öncelikle Sizi burada görmekten çok mutlu olduğumuzu belirtmek isteri m.Bizi Köy olarak Tunceli merkeze bağladılar.Ama biz hep kendimizi Hozatlı görüp Hozata daha yakın hissettik.Dolayısıyla her Geyiksuyu’lu vatandaş ben Hozatlıyım der.Hepinize saygı duyuyorum böylesi anlamlı bir yardımdan dolayı size teşekkür ediyorum. Cenaze Nakil aracı önemli bir ihtiyacımızdı. Hozat Belediyesi Festivallerde olsun, diğer birçok konuda bize destek oldu. Sağ olun Var olun”.dedi

Plaketi Tüm Hozat halkı adına aldığını söyleyen Belediye Başkanımız Celaleddin POLAT “Canlar bizler ibadethanelerimizde, örf ve adetlerimize bağlı kalarak hareket edersek hayat güzelleşir, anlamlaşır. Sevinçlerimiz artar. Bizim üzerimize düşen her görevde, toplum bizden ne isterse biz yerine getirmek için elimizden geleni yaparız. Biz Değerlerimizin yanındayız. Bu gibi yardımlarımız sürmeye devam edecektir. Yeterki bir arada olalım ve birlikte hareket edelim. Kendi ihtiyaçlarımızı kendimiz gidermeye çalışacağız. Kendi Yaralarımızı birlikte sarmak için beraber hareket etmekten başka çaremiz yok ” dedi.

Program sonrası Çocuklarla buluşan başkanımız yanında getirdiği hediyeleride çocuklara dağıtarak onlarında bir parça mutlu olmasına vesile olarak program sonlandırıldı.